Er komen weer een aantal nieuwe accessoires aan van Big Green Egg. Later dit jaar kunnen we nog aan aantal innovaties verwachten zoals een nieuwe afsluitdop en een speciale upgrade set om oude Big Green Egg's om te bouwen naar het meest recente model.

Voor nu zijn de veelgevraagde EGGspander, diverse kleren en het Modular Outdoor Workspace leverbaar, in dit artikel leg ik uit wat je hiervan kunt verwachten.

Modular Outdoor Workspace

Bouw stap voor stap je nieuwe buitenkeuken met dit nieuwe systeem. De basis voor je Big Green Egg is het EGG frame, daarnaast kun je een of meerdere zijtafels koppelen, deze worden de Expansion Frame’s genoemd. Wij hebben in de webshop alvast een aantal configuraties voor je klaargezet zodat voor jou duidelijk wordt wat je er allemaal mee kunt. De nieuwe buitenkeuken is verkrijgbaar voor de Big Green Egg large & XL. Uiteraard kun je ook starten met 1 of 2 tafels nu, en er later tafels aan toevoegen. Je bent zelf aan zet! Bekijk alle producten.

EGGspander

Laat je culinaire creativiteit los met het ultieme expansiesysteem voor de Big Green Egg! Met het EGGspander systeem voeg je verschillende kookopstellingen op aan je EGG.  Met behulp van de basket haal je tevens gemakkelijk de convEGGtor in en uit de EGG. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos, tegelijkertijd direct & indirect garen, op verschillende hoogtes grillen, 2 pizza’s tegelijkertijd, een groter indirect oppervlakte maken in vergelijking met de convEGGtor, wokken, ga zo maar door. Bekijk alle EGGspander producten.

Je hebt 3 opties in basis voor de EGGspander: je kunt enkel de basket of enkel het 2-delige multi level rack nemen of deze 2 producten in één: dit is de 5-delige EGGspander kit (een combinatie van de basket, 2-level en 2 RVS roosters halve maan).

Kijk snel deze video:

 

Kleding van Big Green Egg

Nieuw is ook de kleding van Big Green Egg, speciaal voor de échte fans en EGGheads onder ons. Er zijn diverse t-shirts met leuke opdruk, fijne truien en een jas. De sokken zijn ook super leuk! Allemaal van goede kwaliteit zoals je van Big Green Egg gewend bent uiteraard. En al die nieuwe kleding stop je natuurlijk in je nieuwe Big Green Egg koffer, vanaf nu ga je in stijl op reis ;-). Bekijk alle Big Green Egg kleding.

Alternative Text

Geschreven door:

Joey Buys

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! In het BBQ Experience Center kan hij helemaal zijn ding doen neemt je graag mee in wat BBQ en Big Green Egg in het bijzonder te bieden heeft.