0,00 0 artikelen

Big Green Egg workshop & catering

Beleef het samen met ons!

Wil je de Green Egg eerst eens proberen en uitleg krijgen wat je er allemaal mee doen, of ben je al een tijdje bezig met de Green Egg en wil je je grenzen verleggen? Dan hebben wij goed nieuws, want wij geven diverse Big Green Egg workshops op onze eigen unieke workshop locatie. Dit doen wij ook voor bedrijven als personeelsuitje of klantenevenement en verzorgen caterings op culinair niveau.

Big Green Egg workshop

Ook in 2018 waren de workshops een groot succes. Ruim 1500 personen hadden we dit jaar te gast en de workshops zijn erg enthousiast ontvangen door iedereen. We hebben dan ook veel bedankjes en complimenten gekregen, waar wij erg blij mee zijn! Ook al is het een uitdaging om dit in 2019 te overtreffen, we zijn er zeker van dat dit ons gaat lukken! In 2019 gaan we de workshops geven in onze nieuwe locatie, het BBQ Experience Center in Roosendaal. Dit is een oude jenever fabriek die we momenteel aan het verbouwen zijn tot de ultieme BBQ locatie, vol met beleving.

Binnen een fijne, persoonlijke en gemoedelijke setting willen we jou helpen om een hoger niveau te bereiken met de kamado. Onder het genot van een drankje met gelijkgestemden, of je privé groep, mooie gerechten maken!

Wij regelen alles, de workshops zijn inclusief alle accessoires die je nodig hebt, drankjes, de beste kwaliteit ingrediënten en uiteraard de Big Green Egg’s. We leggen een hoop uit, inspireren je en nemen je helemaal mee in verschillende bereidingen. Bovendien krijg je de recepten die we maken thuis gestuurd na afloop zodat je het zelf nog een keer kunt namaken.

Wij dragen als een van de weinigen trots het officiële Big Green Egg keurmerk voor workshops. Je bent bij ons dus gegarandeerd in goede handen :)!

Big Green Eggperience

Interesse in een Big Green Egg maar je wilt hem eerst proberen of wil je weten wat de mogelijkheden zoal zijn? Schrijf je dan nu in voor onze workshop Big Green Eggperience.

Tijdens deze kennismaking met de Big Green Egg leggen we alle basistechnieken uit die bij de Big Green Egg aan bod komen. Aansteken, roken, slow cooken, pizzasteen, direct en indirect grillen, alle facetten zullen tijdens deze 5 uur durende dag aan bod komen terwijl we 5 lekkere gerechten maken.

De Eggperience workshop geven we cadeau bij aanschaf van een Big Green Egg! We verreken deze als korting op je bestelling, de bestelling kan je voor de workshop doen maar ook erna.

Met een groepje heb je een tafel tot je beschikking met daarop een Big Green Egg large & Mini-Max. Door te werken met twee Egg’s per tafel kunnen we veel verschillende bereidingen doen tijdens de workshop. De prijs van € 85 per persoon is all-in. Zo zorgen wij voor hoge kwaliteit ingrediënten en bijpassende drankjes.

Big Green Egg Masterclass

Heb je al een enige tijd een Big Green Egg of ander merk kamado en ben je er klaar voor om je  skills naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in voor een Big Green Egg/kamado masterclass.

Tijdens deze 5 uur durende workshop gaan we veel dieper op de mogelijkheden en bereidingstechnieken van de kamado, we diepen een bepaald onderwerp samen helemaal uit!

Met een groepje heb je een tafel tot je beschikking met daarop een Big Green Egg large & Mini-Max.Door te werken met twee Egg’s per tafel kunnen we veel verschillende bereidingen doen tijdens de workshop. De prijs per persoon is all-in. Zo zorgen wij voor hoge kwaliteit ingrediënten en bijpassende drankjes.

Heb je een bepaalde techniek die je graag zou willen leren of nieuwsgierig naar een bepaalde techniek? Laat het ons dan weten en we kunnen daar extra aandacht aan besteden.

Check voor een beschrijving & impressie van een masterclass de website van ons BBQ Experience Center.

Kamado Experience

Interesse in een kamado maar je vindt het lastig om alle merken goed te vergelijken? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen! Daarom organiseren ook workshops waarin we koken op de verschillende kamado merken die we in ons BBQ Experience Center hebben (o.a. Bastard, Kamado Joe, Big Green Egg & HoCooker)

Tijdens deze kennismaking met de kamado leggen we alle basistechnieken uit. Aansteken, roken, slow cooken, pizzasteen, direct en indirect grillen, alle facetten zullen tijdens deze 5 uur durende dag aan bod komen terwijl we 5 lekkere gerechten maken.

De Kamado Experience workshop geven we cadeau bij aanschaf van een kamado! We verreken deze als korting op je bestelling, de bestelling kan je voor de workshop doen maar ook erna. De prijs van € 85 per persoon is all-in. Zo zorgen wij voor hoge kwaliteit ingrediënten en bijpassende drankjes.

Overige BBQ workshops

Wist je trouwens dat we ook andere workshops geven? Bijvoorbeeld de BBQ Experience Workshop, voor mensen die willen weten welk type BBQ goed bij je past. Of werken met de OFYR, want wat een tof kooktoestel is dit! Misschien een leuke aanvulling in je tuin naast de Big Green Egg? Je krijgt er een unieke sfeer & beleving door. Gezellig er omheen staan met vrienden of familie terwijl je samen staat te koken. En ben je klaar? Dan heb je een geweldige haard voor in de tuin. Ook aan te bevelen voor iedereen die de Arteflame bakring in zijn Big Green Egg heeft of wilt aanschaffen! Dit omdat het eigenlijk dezelfde techniek is. En anders is het gewoon een erg leuke workshop om te volgen als avondje uit en iets bij te leren. Lees meer informatie over de OFYR workshop op de website van ons BBQ Experience Center.

Schrijf je direct in voor een workshop!

Inschrijven voor een workshop kan gemakkelijk via de website van het BBQ Experience Center op de pagina workshops. Op deze pagina is ook de actuele beschikbaarheid weergegeven. Doordat we het BBQ Experience Center hebben opgericht (hier worden ook de workshops gegeven) geven we veel verschillende workshops.  Schrijf je in voor een workshop.

Wat vonden anderen?

Zomaar twee citaten. Lees meer ervaringen op deze pagina.

“Een prettige ongedwongen sfeer, waarbij iedereen zich meteen ‘thuis’ voelt. Verzorging perfect, de drankjes, hoge kwaliteit ingrediënten, volop aandacht voor de deelnemers, goede wijnen, laat niets te wensen over! De gerechten waren ook stuk voor stuk erg leuk, voor iedereen haalbaar en bijzonder smakelijk. Het heeft mij NOG enthousiaster gemaakt en deze gerechten ga ik ook zeker nog vaker maken. Boy en Joey’s enthousiasme, passie en uitleg zijn perfect en werkt aanstekelijk. Wat mij betreft een zeer waardevolle ambassadeur voor BGE in Nederland!”

– Jasper van Hylckama Vlieg

“Er was meer dan genoeg tijd om vragen te stellen aan Boy en Joey, die de kennis en ervaring met veel enthousiasme overbrengen. Eten en drinken was er in overvloed, het voelde echt als een luxe die past bij het product past. Ik raad de workshop zeker aan bij vrienden, familie en bekenden!”

– Leo Bliek

Praktische informatie

De aanvang van de workshops is 11u of 16u. Wanneer je speciale (eet)wensen hebt kan je deze altijd van te voren doorgeven aan ons. De workshops vinden plaats in ons BBQ Experience Center in Roosendaal. Dit is een oude jenever fabriek omgebouwd tot de ultieme BBQ locatie vol met beleving, echt heel gaaf!

BBQ Experience Center
Badhuisstraat 18
4703 BH Roosendaal

Workshop cadeau geven?

Allereerst, wat een fantastisch leuk cadeau! We hebben een leuke cadeaubon beschikbaar. Stuur gerust een berichtje.

Personeelsuitjes

Op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuiding? Ook daar kan je bij ons voor terecht. We passen het menu en technieken daarvoor helemaal aan op je persoonlijke voorkeur. Tijdens deze dag richten we ons minder op de technieken zodat het voor iedereen leuk en leerzaam zal zijn, maar wel dat ze van de mogelijkheden hebben kunnen proeven.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

BBQ Catering

Organiseer je een evenement waar je je gasten culinair wilt laten genieten? Of heb je zelf geen zin om te BBQen? Wij verzorgen dit graag! Van klein (20 personen) tot groot (250 personen) evenement verzorgen wij vele caterings op maat. Wij hebben de beschikking over topkoks die alleen gaan voor de beste kwaliteit en hoog culinair niveau. Met de verschillende kamado’s en bijvoorbeeld de Ofyr ben je verzekerd van een top evenement. Neem contact met ons op voor alle catering mogelijkheden.

Meer dan 10 jaar ervaring

Wij hebben we meer dan 10 jaar ervaring met koken, BBQ en kamado’s. Hierdoor weten we zeker dat we je kunnen inspireren en een leuke workshop kunnen neerzetten. Binnen een fijne en gemoedelijke settings willen we jou helpen met het maken van keuzes en het bereiken van een hoger niveau van je kamado skills. Op een unieke locatie in Roosendaal geven we al jarenlang workshops, in 2019 hadden we ongeveer 3500 personen te gast. We hebben dan ook veel bedankjes en complimenten gekregen waar wij erg blij mee zijn! Ook al is het een uitdaging om dit in 2020 te overtreffen, we zijn er zeker van dat dit ons gaat lukken!