0,00 0 artikelen

Big Green Egg winkel & showroom

Kom de verschillende maten en alle accessoires proberen!

Beleef Green Egg is onderdeel van het BBQ Experience Center, een BBQ speciaal zaak van 1600m2 gevestigd in een oude jenever fabriek.

De naam BBQ Experience Center zegt het al, een uniek BBQ concept vol met beleving. Met veel passie, kennis en enthousiasme word je meegenomen in de wereld van barbecue. Een oude jenever fabriek is omgebouwd tot showroom, keuken en workshopruimte voor alles op het gebied van buiten koken. Dit met behoud van de sfeer van de oude distilleerderij en helemaal in BBQ stijl.

Of je nu net komt kijken of al jaren BBQ ervaring hebt, er is altijd iets te ontdekken. In de uitgebreide workshop ruimte worden demonstraties en workshops gehouden op ieder niveau. Van een introductie in de wereld van BBQ tot masterclasses op culinair en gastronomisch niveau. De ervaren pitmasters leren je graag de fijne kneepjes van het vak.

Een volledig assortiment, de grootste kamado showroom van Nederland en België, open vuur, pelletsmokers tot gasgestookte grills. Zorgvuldig geselecteerde merken met de beste hardware, de meest handige accessoires en de lekkerste smaakmakers.

BBQ Experience Center. Home of BBQ.
http://www.bbqexperiencecenter.nl

Workshop ruimte

In het BBQ Experience Center hebben we de sfeervolle binnenplaats omgetoverd tot een mooie proeftuin met een binnen/buiten workshop ruimte. Hier kan je experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers. Hier geven we al onze workshops, is regelmatig een demonstratie en deze ruimte is tevens af te huren voor je privé evenement met vrienden of collega’s.

Impressie opening BBQ Experience Center